Eleonora ja Edgar Alenwood muuttavat englantilaiseen lähiöön. Heidän lisäkseen perheeseen kuuluu pieni tyttö Jillian ja pieni valkea koira Mursus. Alenwoodit asuivat ennen  Etelä-Ranskassa, mutta Mr Alenwood sai houkuttelevan tarjouksen ystävältään houkuttelevan idean, joka oli tosin hieman kunnianhimoinen. Englannissa suuren pankin kaksi tärkeää virkaa olivat auki ja Edgar päätti saada toisen niistä viroista, koska toinenhan hänen mielestä kuuluisi ystävälleen. Tämä oli syy perheen muuttoon.
     Eleanora Alenwood on hyvin äidillinen hahmo, jonka intohimona ovat erilaiset käsityöt ja leivonnaiset. Koska perhe tuli uuteen kaupunkiin ei rva:lla ollut töitä, joten hän päätti alkaa toteuttamaan unelmaansa omasta ompelimosta ja kahvilasta. Puitteet järjestyivät kädenkäänteessä, koska Alenwoodien naapurissa asui pariskunta, jotka auttoivat.
     Mirjam McColon a hänen miehensä Steve, joka pitää pientä kauppaa yhdessä kylän taloista, lupasivat myydä huoneistot Stevenin kaupan yläkerrasta Alenwoodille. Mirjam, joka rakastaa puutarhan hoitoa sai Eleonoran mukaan paikalliseen puutarhakerhoon ja kaikki perheen jäsenet ovat alkaneet löytää paikkansa uudesta asuinympäristöstä. Eleonora on remontoinut ahkerasti huoneistoja, jotta ensi syksynä aukeaisi ompelimo ja katolla sijaitseva kahvila.
     Jillian on jatkanut elämäänsä aivan tavalliseen tapaan kuin Ranskassakin, vaikka kielen oppiminen on ollut aika vaikeaa...


p.s. kuvia tulee myöhemmin kunhan saan vain aikaiseksi :P